Този сайт използва бисквитки (Cookies). Ако продължите да използвате сайта приемаме, че сте съгласни с използването на бисквитки. Научете повече за тях и се запознайте с политиката ни за защита на личните Ви данни тук

Политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА СЪБИРАНЕ, ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЯВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ


КАКВО СА ЛИЧНИ ДАННИ
Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице (като електронен адрес, имена, телефон и други).


СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ
Ние събираме, използваме, съхраняваме и обработваме личните Ви данни, които са ни нужни за изпълнение на предоставяне на нашите услугите.  Данните  Ви служат за предоставяне и извършване на нашите услуги към вас.

КАКВА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ
Детайли за плащане и защита на данните Ви, свързани с плащането– електронен адрес, две имена , номер на телефон  и адрес за доставка.

ЗА КАКВИ ЦЕЛИ И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНАТА ВИ ИНФОРМАЦИЯ
Основните дейности, цели и основания, които са свързани с обработване на личните данни са:
Данни за целите на изпълнение на услуга 

COOKIES И ДРУГИ ТЕХНОЛОГИИ
УПОТРЕБА НА БИСКВИТКИ (COOKIES)

КАКВО СА БИСКВИТКИ (COOKIES)?
Бисквитките (Cookies) са малки файлове с информация, които се запазват във Вашия интернет браузър (данни за използван език, време на връзка, посетени интернет страници) или твърд диск при посещение на сайта. Параграфите по-долу имат за цел прозрачност да Ви дадат необходимата и изчерпателна информация за бисквитките, които използваме на интернет страницата си. Ние Ви обръщаме внимание върху факта, че ако споделяте използването на Вашето устройство с други лица е възможно да се промени и персонализирания характер на действие на бисквитките.


КАКВИ СА ТИПОВЕТЕ БИСКВИТКИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ?
Интернет страницата използва бисквитки за да улесни навигацията Ви. 
Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции, моля обърнете се към производителя на Вашия интернет браузър.
Ние не носим отговорност, ако интернет браузър, който ползвате не поддържа функциите за контрол на употребата, отказ от запаметяване или изтриване на запаметени бисквитки. В случай, че забраните запаметяването на бисквитки или изтриете запаметени вече такива в зависимост от вида им, е възможно да се наруши функционирането на сайта.


РАЗКРИВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ
За случаите, в които ние споделяме информация за Вас с трети лица – наши доставчици, ние имаме механизми, с които гарантираме, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това. Вашите данни се считат за поверителни и за нашите партньори. Възможно е да се наложи – по закон, при съдебен процес, при съдебен спор и/или по заявка от страна на обществени и правителствени органи в или извън Вашата страна на местоживеене да разкрием личната Ви информация. Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че за целите на националната сигурност, правоприлагането или други проблеми от обществена значимост, такова разкриване е необходимо или уместно.
Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че такова разкриване е обосновано необходимо за прилагането на нашите правила и условия, или за да защитим своите дейности или потребители. 


ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Ние взимаме предпазни мерки – включващи административни, технически и физически мерки – за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Ще задържим личната ви информация за период, необходим да бъдат изпълнени целите, изложени в настоящата Политика за защита на личните данни, освен ако по закон не се изисква да я задържим за по-дълъг период. Според вида данни и целите, за които са събрани, е определен срок за съхранение, с изтичането на който информацията се изтрива окончателно.


ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ВАШИТЕ ДАННИ
Ако сте предоставили Ваши лични данни на нас, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:
право на достъп до личните Ви данни, обработвани от нас
право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;
право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четенe формат;
правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;
право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.
Ако искате да упражните правата си или да изявите отказ от получаване на електронния бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на съобщение на info@hamalivarna.net
 Можем да откажем да обработваме заявки, които се повтарят неоснователно, изискват несъразмерни технически усилия, застрашават поверителността на други потребители, заявки, които са крайно непрактични или до които иначе по закон, не се изисква достъп.


ВАЛИДНОСТ И АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ПОЛИТИКАТА
Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за защита на личните данни. При промяна в настоящата политика, на уеб сайта ни ще бъде публикувано съобщение, както и актуализираната Политика за защита на личните данни.


ДАННИ ЗА КОНТАКТ
АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ИЛИ ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИ ДАННИ МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:
На имейл адрес: neoform@abv.bg

+359 859 464092


Платформа за онлайн решаване на спорове ОРС
               -   Платформа за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС) - ТУК
               -   Органи за алтернативно решаване на спорове (органи за АРС) - ТУК

При всички случаи на връщане, гаранции и рекламации важи Законът за защита на потребителите.

Последно от блога

Договор BG05M9OP001-1.003-2937-C01 ПРОЕКТ: „РАЗКРИВАНЕ НА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА В "НЕОФОРМ" ООД”

"Неоформ" ООД сключи договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна Програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 с Министерство...

Прочети още

НОВИ МЕБЕЛНИ ДРЪЖКИ - НОВА ВИЗИЯ ЗА ВАШИТЕ МЕБЕЛИ

Желаете нов и по модерен облик за Вашите мебели- започнете с подмяна на мебелните дръжки и направете Вашите мебели уникални! Тъй като мебелната дръжка е акцента на всяка м...

Прочети още

Имаш възможност да покажеш новините на всяка страница

Да покажеш последните новини под всяка страница е по-лесно от всякога. Просто изберете опцията в контролния панел.

Прочети още